top of page

Chirurgie

Întrucât mijloacele de comunicare ale animalelor sunt limitate, investigarea minuțioasă a pacienților și discuția cu proprietarii sunt necesare pentru monitorizarea stării de sănătate și pentru emiterea unui diagnostic. Este recomandat să aduceți pacientul în fața veterinarului și să nu vă bazați numai pe ceea ce observați pentru a relata simptomele pentru că s-ar putea să omiteți simptome esențiale. Încercați să aduceți animalul la primele semne de boală. Faceți tot posibilul să urmați schema recomandată de medicul veterinar pentru vizite, sau așa cum este recomandat în pagina „Prevenție”.

Cabinetul veterinar Ceres Vet are dotările necesare pentru realizare de consultații și tratamente pentru afecțiuni ale aparatului digestiv, genito-urinar, ale pielii, mucoaselor și ochilor, cavității orale, boli parazitare, infecțioase, afecțiuni chirurgicale ale țesuturilor moi.

Programarea este deosebit de importantă, în special dacă nu doriți să vă întâlniți în sala de așteptare cu animale retive, sau chiar potențial contagioase.

Pentru înregistrare în lista de pacienți a cabinetului vi se va întocmi o fișă de consultație, iar consultația durează între 15 și 20 minute, sau în funcție de complexitatea cazului. 

Programează acum o consultație online sau telefonică la 0752298138

 

 

bottom of page