top of page

Consultații și tratamente
veterinare

Consultatie câine, medic veterinar Brasov

Am creat un mediu prietenos și familiar pentru ca animalele voastre să se simtă ca acasă în cabinetul nostru veterinar. Folosim metode blânde pentru contenție și examinare, echipamente moderne pentru diagnosticare și ne împrospătăm mereu cunoștințele în folosul pacienților noștri.

Ne bazăm pe suportul deplin al proprietarilor în identificarea semnelor de boală, de aceea punem mare preț pe comunicarea cu voi.

Faceți tot posibilul să urmați schema recomandată de medicii noștri veterinari pentru vizite, sau așa cum este recomandat în pagina „Prevenție”.

Cabinetul veterinar Ceres Vet are dotările necesare pentru realizare de consultații și tratamente pentru afecțiuni ale aparatelor digestiv, genito-urinar, respirator, ale pielii, mucoaselor și ochilor, cavității orale, boli parazitare, infecțioase, afecțiuni chirurgicale ale țesuturilor moi etc.

Programarea este deosebit de importantă, ne ajută să ne structurăm timpul de lucru, dar vă ajută și pe dumneavoastră, în special dacă nu doriți să vă întâlniți în sala de așteptare cu animale retive, sau chiar potențial contagioase.

Pentru înregistrare în lista de pacienți a cabinetului vi se va întocmi o fișă de consultație, iar consultația durează atâta timp cât permite complexitatea cazului. 

Faceți o programare online sau telefonic la 0752298138  pentru o consultație veterinară  la cabinetul Ceres Vet.

bottom of page